Vardag attraktionslagen, levdittliv, måbra, styrdinatankar

Attraktionslagen, vad kan jag uppnå?

Hej idag vill jag prata lite om attraktionslagen, många känner till den men många vet inte vad det är sen finns det dem som inte tror på den.
 
Vad är då attraktionslagen, det handlar om att styra sina tankar och släppa taget och låta universum styra. Flummig, ja kan tyckas men om du går runt och är negativ och tänket negativa tankar så blir också allt runt om dig negativt. Så om du tänker positivt och faktiskt tänker på det du vill ha så kommer det till slut att bli så.
 
Ett exempel: Jag levde ensam i 18 år med min dotter pga av olika omständigheter, trivdes bra och klarade mig själv. Dottern började bli stor och jag insåg att jag skulle bli väldigt ensam när hon skulle flytta för att plugga på annan ort. Kom då i kontakt med Cecilia Kärvegård en helt underbar kvinna som följt sina drömmar och jobbar med attraktionslagen. Sagt och gjort, jag gjorde som hon sa och skrev ett brev till universum och tackade för mannen som kom in i mitt liv, jag beskrev hans fina sidor och skrev hur jag ville han skulle vara. 3 månader senare blir jag hembjuden till en nära vän och där satt han min fina underbara man. Vi började umgås och har varit tillsammans i 5,5 år och sambo i 4,5 år. Är så himla lycklig och har även skickat tankar till universum för högre lön och ja det har också kommit till mig.
 
Vill nu rekommendera Cecilias kurser som ligger på nätet, värt varenda krona. Sen finns det massor med böcker man kan läsa om man vill ex Lev livet fullt ut av Eckhart Tolle, Bryt ovanan att vara dig själv av Joe Dispenza. det finns även en film som heter The secret som är kanon.
 
Ett inlägg från Cecilia Kärvegård:
Cecillia har  släppt en ny kurs som heter "Dina Magiska Tankar". Den handlar om att bryta negativa tankemönster och skapa positiva. I den tid vi lever idag med Pandemin så känns den här kursen väldigt viktig för väldigt många finner sig själva i negativa tankar. Många påverkas negativt av allt de väljer att läsa om Pandemin i media. Här är länken till produkten:
 https://attraktionslagen.online/?ref=111
 
 
  Ha det gott och tänk positivt, Kram Karin