Plugga

Hej igen nu var det längesedan jag var här och la ett inlägg men som man säger "plötsligt händer det". 😱
Jag har blivit antagen till den validerade förskollärarutbildningen i Växjö på Linneuniversitetet och börjar i augusti. Just nu ligger känslorna på utsidan och jag kan inte riktigt förstå att jag gamla tanten 53 år ska börja studera, men men varför inte. Samtidigt som jag tänker att jag kan aldrig skriva och läsa alla dessa böcker känner jag att shit det här klarar jag🙄. 
Just nu sitter jag och går igenom alla böcker som jag ska låna/köpa och det är ju en hel del, fick dock tips av en vän som just pluggat i växjö att försök låna så många som möjligt och köp de böckerna som du kommer att använda vid flera tillfällen, fick tips om vilka och nu har jag beställt dem. Attans vad det ska vara dyrt med böcker, sitter och funderar varför när det gäller studentliteratur??
 
 
Ja och sen måste man ju köpa sig en laptop, lite svårt att släpa med den stationära när man ska iväg till skola hahaha
Som tur var så var dottern hemma och då hon studerar så är hon lite insatt i det hela. Sagt och gjort snabbt in på Netonnet och så var man med laptop, men vilken djungel, den ska ha lång batteritid, inte väga något, bra grafik osv....
Blir ju trött bara jag tänker på det, nu är det bara att smälta allt och förbereda sig inför hösten. 
 
Taggad till tusan
So long...